pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn agr:2798,dissertation,"Utjecaj predfermentacijskoga zagrijavanja i duljine maceracije na kemijski sastav, senzorna svojstva i koncentraciju bioaktivnih spojeva u vinima sorte ""Teran"" (Vitis vinifera L.)","Rossi, Sara",,,,,,,, veleri:3038,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA","Grce, Šime",,,,,,,, pbf:4157,"journal article","Bentonite fining during fermentation reduces the dosage required and exhibits significant side-effects on phenols, free and bound aromas, and sensory quality of white wine","Horvat, Ivana; Radeka, Sanja; Plavša, Tomislav; Lukić, Igor",,,,,,,, veleri:1041,thesis,"DALMATINSKE AUTOHTONE SORTE VINOVE LOZE","Barišić, Josip",,,,,,,, veleri:1040,thesis,"ISTRAŽIVANJE RAZVOJA PUPOVA KOD SORTE ŽLAHTINA PRI RAZLIČITIM NAČINIMA REZIDBE","Volarić, Kristian",,,,,,,, veleri:783,thesis,"MODIFIKACIJA FIZIKALNO-KEMIJSKOG SASTAVA VINA SORTE TERAN PRIMJENOM PRORJEĐIVANJA MLADICA, PRORJEĐIVANJA GROZDOVA I RANE DEFOLIJACIJE","Vičić, Nina",,,,,,,, veleri:784,thesis,"UTJECAJ PRORJEĐIVANJA MLADICA, PRORJEĐIVANJA GROZDOVA I RANE DEFOLIJACIJE NA PRINOS I KVALITETU GROŽĐA SORTE MERLOT","Brajković, Bojan",,,,,,,, veleri:1083,thesis,"KARAKTERIZACIJA LIKERA TERANINO NA OSNOVI FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA I SENZORNIH SVOJSTAVA","Tuntar, Vanessa",,,,,,,, veleri:31,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITIH NAČINA UBRZANOG STARENJA RAKIJE LOZOVAČE NA KVALITETU KONAČNOG PROIZVODA","Rossi, Luka",,,,,,,,