pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn iptpo:15,"other document type","Plan upravljanja istraživačkim podacima projekta INNOSTAB IP-2020-02-4551","Lukić, Igor",,,,,,,, agr:2779,dissertation,"Evaluation of morphological and biochemical diversity of garlic (Allium sativum L.) germplasm collection","Bažon Zidarić, Iva",,,,,,,, pbf:4306,dissertation,"Utjecaj prirodnih dodataka na bazi maslinova lista tijekom prerade maslina na kvalitativna, nutritivna i senzorna svojstva proizvedenih ulja","Novoselić, Anja",,,,,,,, veleri:3023,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA EKSTRAKCIJU FENOLA VINA TERAN","Brusić, Emil",,,,,,,, veleri:3024,thesis,"UVJETI UZGOJA I KARAKTERISTIKE VINA SORTE ŽLAHTINA (Vitis vinifera L.) U VRBNIČKOM POLJU","Smokvina, Martina",,,,,,,, pbf:4297,dissertation,"Udjeli makro- i mikroelemenata te omjeri stabilnih izotopa ugljika i kisika kao parametri za određivanje zemljopisnoga podrijetla hrvatskih vina","Leder, Renata",,,,,,,, medri:4735,"journal article","Biophenolic Profile Modulations in Olive Tissues as Affected by Manganese Nutrition","Vidović, Nikolina; Pasković, Igor; Lukić, Igor; Žurga, Paula; Majetić Germek, Valerija; Grozić, Kristina; Cukrov, Marin; Marcelić, Šime; Ban, Dean; Talhaoui, Nassima; Palčić, Igor; Rubinić, Vedran; Goreta Ban, Smiljana",,,,,,,, medri:4152,"journal article","Determination of the Variability of Biophenols and Mineral Nutrients in Olive Leaves with Respect to Cultivar, Collection Period and Geographical Location for Their Targeted and Well-Timed Exploitation","Lukić, Igor; Pasković, Igor; Žurga, Paula; Majetić Germek, Valerija; Brkljača, Mia; Marcelić, Šime; Ban, Dean; Grozić, Kristina; Lukić, Marina; Užila, Zoran; Goreta Ban, Smiljana",,,,,,,, pbf:3887,dissertation,"Utjecaj bistrenja bentonitom tijekom alkoholne fermentacije na proteinsku stabilnost, arome, fenole i senzorsku kvalitetu vina Malvazije Istarske","Horvat, Ivana",,,,,,,, veleri:2287,thesis,"KARAKTERISTIČNI PROFILI HIDROKSIBENZOJEVIH I HIDROKSICIMETNIH KISELINA TE FLAVAN-3-OLA U BIJELIM VINIMA RAZLIČITIH KULTIVARA","Milaković-Ergotić, Ira",,,,,,,, veleri:2289,thesis,"KARAKTERIZACIJA I DIFERENCIJACIJA CRNIH VINA RAZLIČITIH KULTIVARA NA OSNOVI SASTAVA FENOLNIH SPOJEVA","Zgrablić, Lara",,,,,,,, pbf:4157,"journal article","Bentonite fining during fermentation reduces the dosage required and exhibits significant side-effects on phenols, free and bound aromas, and sensory quality of white wine","Horvat, Ivana; Radeka, Sanja; Plavša, Tomislav; Lukić, Igor",,,,,,,, medri:5142,"journal article","Boron foliar application enhances oleuropein level and modulates volatile compound composition in olive leaves","Pasković, Igor; Soldo, Barbara; Talhaoui, Nassima; Palčić, Igor; Brkljača, Mia; Koprivnjak, Olivera; Majetić Germek, Valerija; Ban, Dean; Klanjac, Jana; Franić, Mario; Žurga, Paula; Grozić, Kristina; Lukić, Igor; Goreta Ban, Smiljana",,,,,,,, veleri:806,thesis,"UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)","Zgrablić, Marko",,,,,,,, veleri:791,thesis,"UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE","Opačak, Marko",,,,,,,, medri:5176,"journal article","Complex interactive effects of ripening degree, malaxation duration and temperature on Oblica cv. virgin olive oil phenols, volatiles and sensory quality","Lukić, Igor; Žanetić, Mirella; Jukić Špika, Maja; Lukić, Marina; Koprivnjak, Olivera; Brkić Bubola, Karolina",,,,,,,, veleri:1083,thesis,"KARAKTERIZACIJA LIKERA TERANINO NA OSNOVI FIZIKALNO-KEMIJSKIH PARAMETARA I SENZORNIH SVOJSTAVA","Tuntar, Vanessa",,,,,,,, veleri:197,thesis,"UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA","Radolović, Matija",,,,,,,, ptfos:920,dissertation,"Karakterizacija sortnih rakija komovica na osnovi sastava hlapivih spojeva arome","Lukić, Igor",,,,,,,,