pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn veleri:3006,thesis,"GLINENE POSUDE U VINARSTVU: POVRATAK KORIJENIMA","Ravnik, Rafael",,,,,,,, veleri:3007,thesis,"UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)","Kraljević, Evan",,,,,,,, agr:2485,dissertation,"Promjene fenolnog sastava i antioksidacijske aktivnosti kožica i sjemenki bobica grožđa ""Teran"" (Vitis vinifera L.) tijekom dozrijevanja","Damijanić, Kristijan",,,,,,,, veleri:3038,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA","Grce, Šime",,,,,,,, veleri:3027,thesis,"AKTUALNE SPOZNAJE O UČINKU BIOSTIMULATORA NA VINOVU LOZU","Licul, Doria",,,,,,,, veleri:3028,thesis,"MOGUĆNOSTI SMANJENJA POJAVE I SUZBIJANJE ESKE PRIMJENOM ZAHVATA U VINOGRADU","Zgrablić, Paulo",,,,,,,, veleri:3026,thesis,"RAZLIKE U FENOFAZAMA KOD SORATA MALVAZIJA ISTARSKA, SAUVIGNON BIJELI, MUŠKAT BIJELI, TERAN I MERLOT","Jelenković, Karlo",,,,,,,, veleri:3025,thesis,"UTJECAJ BLISKOG SVEMIRA NA VINA I AUTOHTONE KVASCE SORTI MALVAZIJA ISTARSKA I TERAN (Vitis vinifera L.)","Benazić, Goran",,,,,,,, veleri:3030,thesis,"ANALIZA PROIZVODNJE MASLINOVOG ULJA „PILA“ NA MIKROLOKACIJI KRASICA, BUJE","Gardoš, Eleonora",,,,,,,, veleri:3029,thesis,"UTJECAJ NATRIJEVA KLORIDA, KALCIJEVOG KARBONATA I MIKRONIZIRANOG TALKA NA EKSTRAKCIJU ULJA IZ PLODOVA MASLINE SORTE ISTARSKA BJELICA","Paulišić, Ivana",,,,,,,, veleri:3023,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA EKSTRAKCIJU FENOLA VINA TERAN","Brusić, Emil",,,,,,,, veleri:3024,thesis,"UVJETI UZGOJA I KARAKTERISTIKE VINA SORTE ŽLAHTINA (Vitis vinifera L.) U VRBNIČKOM POLJU","Smokvina, Martina",,,,,,,, veleri:3022,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITIH LOKALITETA U ISTRI NA PARAMETRE BOJE U VINU SORTE TERAN","Gašparević, Marija",,,,,,,, veleri:3031,thesis,"TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE AROMATIZIRANOG VINA I LIKERA OD VINA TERAN (VITIS VINIFERA L.) SA DODATKOM ETERIČNOG ULJA LAVANDE","Jagodnik, Leonardo",,,,,,,, veleri:3021,thesis,"EFIKASNOST JEDNOKRATNOG LJETNOG TRETMANA“BAYVAROL”-OM U TRETIRANJU VAROOZE","Šepić, Diego",,,,,,,, veleri:3019,thesis,"PROBLEMATIKA NAPUŠTENIH VINOGRADA U KONTEKSTU ŠIRENJA ZLATNE ŽUTICE VINOVE LOZE","Vuić, Terezija",,,,,,,, veleri:3032,thesis,"PRIMJENA PLAZMA AKTIVIRANE VODE ZA POBOLJŠANJE RASTA PRESADNICA KUPUSA (Brassica oleracea L.var.capitata)","Ibrišević, Mihaela",,,,,,,, veleri:3018,thesis,"Ampelografske karakteristike dalmatinskih autohtonih sorata vinove loze","Zagorac, Marcela",,,,,,,, veleri:3017,thesis,"BOLESTI DRVA VINOVE LOZE","Glavičić, Piero",,,,,,,, veleri:3016,thesis,"KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE I TERANA PROIZVEDENIH AUTOHTONIM KVASCIMA „ČETIRI ZEMLJE-BRTONIGLA“","Jagar, Matea",,,,,,,, veleri:3010,thesis,"KLIJAVOST SJEMENA ŽUTE SIRIŠTARE (Gentiana lutea L.)","Pamić, Matija",,,,,,,, veleri:3014,thesis,"POKAZATELJI KAKVOĆE I SENZORSKA ANALIZA ISTARSKIH MASLINOVIH ULJA","Baić Zavada, Ivan",,,,,,,, veleri:3011,thesis,"USPOREDBA POSTOTKA SPARIVANJA DVIJU RAZLIČITIH LINIJA MEDONOSNIH PČELA RASE Apis mellifera carnica U OPLODNJACIMA TIPA „APIDEA“","Blečić, Mirta",,,,,,,, veleri:3004,thesis,"ALTERNATIVNE METODE SUMPORNOG DIOKSIDA U PROIZVODNJI VINA","Salečić, Luka",,,,,,,, veleri:3008,thesis,"TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE ISTARSKIH RAKIJA I LIKERA","Ivica, Lucija",,,,,,,, veleri:2282,thesis,"UTJECAJ ANTIOKSIDATIVNIH TANINA NA RAZINU SUMPORNOG DIOKSIDA U BIJELIM VINIMA","Jeličić, Marijo",,,,,,,, veleri:2281,thesis,"UTJECAJ INAKTIVNIH KVASACA NA SENZORNA SVOJSTVA VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)","Milohanić, Damir",,,,,,,, veleri:2273,thesis,"USPOREDBA SACCHAROMYCES I NE - SACCHAROMYCES KVASACA U VINU MERLOT (Vitis vinifera L.)","Sušanj, Igor",,,,,,,, veleri:1079,thesis,"MOGUĆNOSTI ZAŠTITE OD MASLINOVOG MOLJCA (PRAYS OLEAE BERN.)","Pilat, Mateo",,,,,,,, veleri:1939,thesis,"Francuske vinske regije","Ljubešić, Matej",,,,,,,, veleri:1935,thesis,"Analiza bijelih vina iz Istre i Kvarnera na pojavu mane ružičastog obojenja - pinking","Perić, Stefani",,,,,,,, veleri:1936,thesis,"Hranjive tvari za mikroorganizme kao enološka sredstva","Grčić, Petar",,,,,,,, veleri:1925,thesis,"Autohtone sorte vinove loze na području Istre","Gašparini, Denis",,,,,,,, veleri:1924,thesis,"Utjecaj nakupljanja šećera na razvoj aromatskog potencijala sorte Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)","Nežić, Goran",,,,,,,, veleri:1928,thesis,"Utvrđivanje razlika u fenofazama kod sorata Malvazija istarska, Teran, Chardonnay i Merlot","Kolenc, Doroteja",,,,,,,, veleri:1923,thesis,"Oprema za vinifikaciju vina","Milina, Josip",,,,,,,, veleri:1036,thesis,"PROIZVODNJA DŽINA NA OSNOVI DESTILATA ISTARSKE MALVAZIJE","Škunca, Nikolino",,,,,,,, veleri:1920,thesis,"Praćenje biologije i ekologije američkog cvrčka (Scaphoideus titanus Ball) na vinovoj lozi (Vitis vinifera)","Radanović, Luka",,,,,,,, veleri:1059,thesis,AGROTURIZAM,"Blagdan, Benedikt",,,,,,,, veleri:1060,thesis,"MALVAZIJE MEDITERANA","Tomeković, Renel",,,,,,,, veleri:1048,thesis,"STROJEVI I OPREMA ZA PRIMARNU PRERADU GROŽĐA","Legović, Mateo",,,,,,,, veleri:1088,thesis,"„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“","Zgrablić, Lara",,,,,,,, veleri:1045,thesis,"STAKLENE BOCE U VINARSTVU","Rabac, Nicolina",,,,,,,, veleri:1046,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.)","Jeličić, Marijo",,,,,,,, veleri:1039,thesis,"OSJETLJIVOST MASLINE (Olea europaea) NA PAUNOVO OKO (Spilocaea oleaginea)","Bilić, Edi",,,,,,,, veleri:1037,thesis,"BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM BISTRILIMA","Didović, Frano",,,,,,,, veleri:806,thesis,"UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)","Zgrablić, Marko",,,,,,,, veleri:796,thesis,"UTJECAJ PRIMJENE AMPELOTEHNIČKIH ZAHVATA NA KOMPONENTE PRINOSA I SASTAV GROŽĐA SORTE TERAN","Trošić, Ivana",,,,,,,, veleri:795,thesis,"UTJECAJ PRORJEĐIVANJA GROZDOVA I DEFOLIJACIJE NA PRINOS I KVALITETU GROŽĐA SORTE TERAN","Banko, Nicol",,,,,,,, veleri:798,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITE HRANE ZA KVASCE NA AROMATSKI PROFIL VINA CABERNET SAUVIGNON","Vuina, Katarina",,,,,,,, veleri:799,thesis,"UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)","Bošnjak, Tea",,,,,,,, veleri:792,thesis,"AUTOHTONI SOJEVI KVASACA MALVAZIJE ISTARSKE","Prodan Joskić, Matea",,,,,,,, veleri:791,thesis,"UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE","Opačak, Marko",,,,,,,, veleri:788,thesis,"PRAĆENJE BIOLOGIJE I EKOLOGIJE AMERIČKOG CVRČKA(Scaphoideus titanus Ball,Cicadellidae,Homoptera) NA VINOVOJ LOZI","Frlan, Antonela",,,,,,,, veleri:790,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA VINIFIKACIJE NA SADRŢAJ FENOLA, HLAPLJIVIH SPOJEVA I SENZORNA SVOJSTVA VINA MALVAZIJA ISTRASKA (Vitis vinifera L.)","Bon, Mateo",,,,,,,, veleri:783,thesis,"MODIFIKACIJA FIZIKALNO-KEMIJSKOG SASTAVA VINA SORTE TERAN PRIMJENOM PRORJEĐIVANJA MLADICA, PRORJEĐIVANJA GROZDOVA I RANE DEFOLIJACIJE","Vičić, Nina",,,,,,,, veleri:784,thesis,"UTJECAJ PRORJEĐIVANJA MLADICA, PRORJEĐIVANJA GROZDOVA I RANE DEFOLIJACIJE NA PRINOS I KVALITETU GROŽĐA SORTE MERLOT","Brajković, Bojan",,,,,,,, veleri:777,thesis,"KAMELIJA (Camellia japonica L.) I MIMOZA (Acacia dealbata L.) U OPATIJSKIM VRTOVIMA I PARKOVIMA","Ban, Damir",,,,,,,, veleri:1080,thesis,"PRIMJENA RANE DEFOLIJACIJE KOD SORTE CABERNET SAUVIGNON (Vitis vinifera L.)","Bosek, Damir",,,,,,,, veleri:1081,thesis,"UTJECAJ RANE DEFOLIJACIJE NA PROIZVODNE I KVALITATIVNE KARAKTERISTIKE SORTE MERLOT","Mihelić, Damir",,,,,,,, veleri:1078,thesis,"UTJECAJ PRIMJENE RAZLIČITIH VRSTA DRVENIH STRUGOTINA NA PROMJENE U SENZORNOM PROFILU VINA TERAN","Družeta, Katarina",,,,,,,, veleri:1075,thesis,"ISTRAŽIVANJE STAVOVA OBITELJSKIH POLJOPRIVREDNIH GOSPODARSTAVA PREMA EKOLOŠKOJ PROIZVODNJI I PROŠIRENJU DJELATNOSTI NA AGROTURIZAM","Radmanović, Dino",,,,,,,, veleri:1074,thesis,"UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA KVALITETU VINA TERAN","Zugan, Jana",,,,,,,, veleri:1069,thesis,"UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)","Relić, Ranko",,,,,,,, veleri:1070,thesis,"UTJECAJ TERROIRA I ISHRANE VINOVE LOZE NA KVALITETU VINA CV. MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)","Korlević, Suzana",,,,,,,, veleri:217,thesis,"UTJECAJ REVITALIZACIJE MASLINARSTVA NA KRAJOBRAZ OTOKA KRKA","Šegulja, Nikola",,,,,,,, veleri:196,thesis,"NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU","Antonić, Paval",,,,,,,, veleri:197,thesis,"UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA","Radolović, Matija",,,,,,,, veleri:195,thesis,"UTJECAJ BIOLOŠKOG OTKISELJAVANJA PRIMJENOM KVASCA I MLIJEČNO-KISELIH BAKTERIJA NA KAKVOĆU VINA TERAN","Škrlj, Marko",,,,,,,, veleri:193,thesis,"UTJECAJ KOMERCIJALNIH S. CEREVISIAE KVASACA NA SENZORNI PROFIL I PRODUKCIJU SO2 U VINIMA MALVAZIJA ISTARSKA","Fachin, Luka",,,,,,,, veleri:190,thesis,"UTJECAJ VRSTE ALKOHOLA NA KVALITETU LIKERA OD LIMUNA - LIMONCELLA","Jagar, Matea",,,,,,,, veleri:789,thesis,"USPOREDBA METODA ZA PROVJERU STABILNOSTI VINA NA BJELANČEVINE SORTE MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)","Zagorac, Marcela",,,,,,,,