University of Applied Sciences of Rijeka Agricultural Department
Cite this document
Validžić, A. (2018). IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828
Validžić, Antonia. "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828
Validžić, Antonia. "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828
Validžić, A. (2018). 'IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828
Validžić A. IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2018 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828
A. Validžić, "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG
BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE
MASLINOVOG ULJA", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828