undergraduate thesis
UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA

Louis Papandopulo (2016)
The Polytechnic of Rijeka
Agricultural Department
Cite this document...

Papandopulo, L. (2016). UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687

Papandopulo, Louis. "UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687

Papandopulo, Louis. "UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687

Papandopulo, L. (2016). 'UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 18 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687

Papandopulo L. UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2016 [cited 2019 August 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687

L. Papandopulo, "UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ PROANTOCIJANIDINA", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687