University of Applied Sciences of Rijeka Occupational Safety Department
Cite this document
Štrucelj, N. (2015). IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI (Master's thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192
Štrucelj, Nikša. "IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI." Master's thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192
Štrucelj, Nikša. "IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI." Master's thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192
Štrucelj, N. (2015). 'IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI', Master's thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192
Štrucelj N. IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI [Master's thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2015 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192
N. Štrucelj, "IDEJNI PLAN PROIZVODNJE PIVA U UGOSTITELJSKOJ PIVOVARI I PLANIRANJE U SIGURNOSTI", Master's thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:692192