Opačak, M. (2017). UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714
Opačak, Marko. "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714
Opačak, Marko. "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714
Opačak, M. (2017). 'UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 20 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714
Opačak M. UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2017 [cited 2023 March 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714
M. Opačak, "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714