undergraduate thesis
UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE

Marko Opačak (2017)
The Polytechnic of Rijeka
Agricultural Department
Cite this document...

Opačak, M. (2017). UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak, Marko. "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak, Marko. "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak, M. (2017). 'UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 20 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak M. UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2017 [cited 2019 June 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

M. Opačak, "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714