University of Applied Sciences of Rijeka Agricultural Department
Cite this document
Papandopulo, L. (2016). UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA
ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST
DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ
PROANTOCIJANIDINA (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687
Papandopulo, Louis. "UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA
ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST
DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ
PROANTOCIJANIDINA." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687
Papandopulo, Louis. "UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA
ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST
DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ
PROANTOCIJANIDINA." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687
Papandopulo, L. (2016). 'UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA
ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST
DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ
PROANTOCIJANIDINA', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 01 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687
Papandopulo L. UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA
ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST
DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ
PROANTOCIJANIDINA [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2016 [cited 2025 April 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687
L. Papandopulo, "UTJECAJ NAČINA EKSTRAKCIJE I SORTE GROŽĐA NA
ANTOKSIDATIVNU, ANTIMIKROBNU AKTIVNOST
DOBIVENIH EKSTRAKATA SJEMENKI I SADRŽAJ
PROANTOCIJANIDINA", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:129687