prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE

Opačak, Marko
University of Applied Sciences of Rijeka
Agricultural Department

Cite this document

Opačak, M. (2017). UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak, Marko. "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak, Marko. "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak, M. (2017). 'UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 01 April 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Opačak M. UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2017 [cited 2025 April 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

M. Opačak, "UTJECAJ KRIOMACERACIJE NA SENZORNE KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:550714

Please login to the repository to save this object to your list.
accessibility

closeAccessibilityrefresh

If you wish to permanently save changes, click on Save, if not - your settings will be reset when you restart the browser.