undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.)

Marijo Jeličić (2018)
The Polytechnic of Rijeka
Agricultural Department
Cite this document...

Jeličić, M. (2018). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446

Jeličić, Marijo. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446

Jeličić, Marijo. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446

Jeličić, M. (2018). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 19 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446

Jeličić M. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2018 [cited 2019 April 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446

M. Jeličić, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446