Jeličić, M. (2018). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA
BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE
BORGONJA (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446
Jeličić, Marijo. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA
BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE
BORGONJA (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446
Jeličić, Marijo. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA
BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE
BORGONJA (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446
Jeličić, M. (2018). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA
BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE
BORGONJA (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446
Jeličić M. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA
BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE
BORGONJA (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446
M. Jeličić, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA
BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE
BORGONJA (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446