Relić, R. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić, R. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 17 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić R. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2016 [cited 2023 March 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
R. Relić, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234