Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)

Ranko Relić (2016)
The Polytechnic of Rijeka
Agricultural Department
Cite this document

Relić, R. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, R. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 04 April 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić R. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2016 [cited 2020 April 04] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

R. Relić, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Islandora Bookmark - Please login to use this feature