Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)

Ranko Relić (2016)
The Polytechnic of Rijeka
Agricultural Department
Cite this document

Relić, R. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić, R. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 19 November 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

Relić R. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2016 [cited 2019 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234

R. Relić, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234