Relić, R. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić, R. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 16.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić R. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 16.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
R. Relić, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234