University of Applied Sciences of Rijeka Agricultural Department
Cite this document
Zgrablić, L. (2018). „UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA
MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“ (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593
Zgrablić, Lara. "„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA
MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593
Zgrablić, Lara. "„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA
MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593
Zgrablić, L. (2018). '„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA
MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 23 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593
Zgrablić L. „UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA
MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“ [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2018 [cited 2024 November 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593
L. Zgrablić, "„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA
MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593