prikaz prve stranice dokumenta „UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA  MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“

Zgrablić, Lara
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Zgrablić, L. (2018). „UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“ (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593

Zgrablić, Lara. "„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593

Zgrablić, Lara. "„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593

Zgrablić, L. (2018). '„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 23.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593

Zgrablić L. „UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“ [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 23.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593

L. Zgrablić, "„UTJECAJ HLADNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Vitis vinifera L.)“", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:612593

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.