Radolović, M. (2016). UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342
Radolović, Matija. "UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342
Radolović, Matija. "UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342
Radolović, M. (2016). 'UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 23 January 2021, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342
Radolović M. UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2016 [cited 2021 January 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342
M. Radolović, "UTJECAJ MACERACIJE MALVAZIJE ISTARSKE NA AROMATSKI SASTAV VINA", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:437342