University of Applied Sciences of Rijeka Agricultural Department
Cite this document
Ovčarić, V. (2024). Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237
Ovčarić, Valentina. "Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237
Ovčarić, Valentina. "Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237
Ovčarić, V. (2024). 'Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 19 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237
Ovčarić V. Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2024 [cited 2024 December 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237
V. Ovčarić, "Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237