Ovčarić, V. (2024). Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237
Ovčarić, Valentina. "Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237
Ovčarić, Valentina. "Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237
Ovčarić, V. (2024). 'Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 01.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237
Ovčarić V. Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2024 [pristupljeno 01.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237
V. Ovčarić, "Karakteristike vina sorte Chardonnay (Vitis vinifera L.) proizvedenog tehnologijom odležavanja kvasaca u različitim drvenim bačvama", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:642237