University of Applied Sciences of Rijeka Agricultural Department
Cite this document
Vale, A. (2017). UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266
Vale, Armando. "UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266
Vale, Armando. "UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266
Vale, A. (2017). 'UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 19 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266
Vale A. UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2017 [cited 2024 November 19] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266
A. Vale, "UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266