Vale, A. (2017). UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266
Vale, Armando. "UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266
Vale, Armando. "UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266
Vale, A. (2017). 'UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266
Vale A. UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266
A. Vale, "UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266