završni rad
UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU

Armando Vale (2017)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Vale, A. (2017). UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266

Vale, Armando. "UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266

Vale, Armando. "UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266

Vale, A. (2017). 'UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266

Vale A. UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 19.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266

A. Vale, "UTJECAJ TEMPERATURE I VREMENA MIJEŠENJA NA KONCENTRACIJU FENOLNIH TVARI U MASLINOVOM ULJU", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:043266