undergraduate thesis
UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)

Marko Zgrablić (2017)
The Polytechnic of Rijeka
Agricultural Department
Cite this document...

Zgrablić, M. (2017). UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, Marko. "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, Marko. "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, M. (2017). 'UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 16 June 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić M. UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2017 [cited 2019 June 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

M. Zgrablić, "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773