prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)

Zgrablić, Marko
The Polytechnic of Rijeka
Agricultural Department

Cite this document

Zgrablić, M. (2017). UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, Marko. "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, Marko. "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, M. (2017). 'UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 13 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić M. UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2017 [cited 2022 June 13] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

M. Zgrablić, "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Please login to the repository to save this object to your list.