Zgrablić, M. (2017). UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Rijeka: The Polytechnic of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773
Zgrablić, Marko. "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773
Zgrablić, Marko. "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773
Zgrablić, M. (2017). 'UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, accessed 02 December 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773
Zgrablić M. UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Rijeka: The Polytechnic of Rijeka; 2017 [cited 2023 December 02] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773
M. Zgrablić, "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, The Polytechnic of Rijeka, Rijeka, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773