prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)

Zgrablić, Marko
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Zgrablić, M. (2017). UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, Marko. "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, Marko. "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić, M. (2017). 'UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 25.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Zgrablić M. UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 25.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

M. Zgrablić, "UTJECAJ TERMOVINIFIKACIJE NA KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:727773

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.