undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.)

Jeličić, Marijo
University of Applied Sciences of Rijeka
Agricultural Department

Cite this document

Jeličić, M. (2018). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446

Jeličić, Marijo. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446

Jeličić, Marijo. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446

Jeličić, M. (2018). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 07 April 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446

Jeličić M. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2018 [cited 2024 April 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446

M. Jeličić, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNOLOGIJA VINIFIKACIJE NA BOJU I KOLIČINU FENOLNIH TVARI U VINU SORTE BORGONJA (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:239446

Please login to the repository to save this object to your list.