University of Applied Sciences of Rijeka Agricultural Department
Cite this document
Relić, R. (2016). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić, Ranko. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić, R. (2016). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
Relić R. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.) [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2016 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234
R. Relić, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE NA
KVALITETU VINA cv. TERAN (Vitis vinifera L.)", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:609234