University of Applied Sciences of Rijeka Agricultural Department
Cite this document
Đurić, A. (2022). TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L. (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797
Đurić, Antea. "TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797
Đurić, Antea. "TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797
Đurić, A. (2022). 'TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 22 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797
Đurić A. TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L. [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2022 [cited 2024 November 22] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797
A. Đurić, "TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797