prikaz prve stranice dokumenta TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.

Đurić, Antea
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Đurić, A. (2022). TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797

Đurić, Antea. "TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797

Đurić, Antea. "TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797

Đurić, A. (2022). 'TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 01.02.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797

Đurić A. TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L. [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2022 [pristupljeno 01.02.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797

A. Đurić, "TEHNOLOGIJA IZRADE AROMATIZIRANOG ULJA, OCTA I MACERATA S PRAVOM MAJČINOM DUŠICOM THYMUS VULGARIS L.", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:769797

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.