prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA

Grce, Šime
University of Applied Sciences of Rijeka

Cite this document

Grce, Š. (2022). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA (Undergraduate thesis). Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812

Grce, Šime. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812

Grce, Šime. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812

Grce, Š. (2022). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, accessed 21 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812

Grce Š. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA [Undergraduate thesis]. Rijeka: University of Applied Sciences of Rijeka; 2022 [cited 2024 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812

Š. Grce, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA MACERACIJE AROMATIČNOGA BILJA NA FIZIKALNO-KEMIJSKA I SENZORNA SVOJSTVA AROMATIZIRANOG PIĆA NA BAZI VINA", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences of Rijeka, Rijeka, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:510812

Please login to the repository to save this object to your list.