Didović, F. (2018). BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM
BISTRILIMA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863
Didović, Frano. "BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM
BISTRILIMA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863
Didović, Frano. "BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM
BISTRILIMA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863
Didović, F. (2018). 'BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM
BISTRILIMA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 23.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863
Didović F. BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM
BISTRILIMA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 23.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863
F. Didović, "BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM
BISTRILIMA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863