završni rad
BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM BISTRILIMA

Frano Didović (2018)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Didović, F. (2018). BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM BISTRILIMA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863

Didović, Frano. "BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM BISTRILIMA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863

Didović, Frano. "BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM BISTRILIMA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863

Didović, F. (2018). 'BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM BISTRILIMA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 24.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863

Didović F. BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM BISTRILIMA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 24.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863

F. Didović, "BISTRENJE MALVAZIJE ISTARSKE SA RAZLIČITIM BISTRILIMA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:540863