Hreljak, M. (2016). UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA
SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870
Hreljak, Matea. "UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA
SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870
Hreljak, Matea. "UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA
SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870
Hreljak, M. (2016). 'UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA
SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 23.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870
Hreljak M. UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA
SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 23.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870
M. Hreljak, "UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA
SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870