završni rad
UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA

Matea Hreljak (2016)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Hreljak, M. (2016). UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870

Hreljak, Matea. "UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870

Hreljak, Matea. "UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870

Hreljak, M. (2016). 'UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870

Hreljak M. UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870

M. Hreljak, "UTJECAJ KOLIČINE I NAČINA PRIMJENE KESTENA NA SENZORNA SVOJSTVA PIVA OD KESTENA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:875870