prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA  KVALITETU VINA TERAN
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA KVALITETU VINA TERAN

Zugan, Jana
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Zugan, J. (2016). UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA KVALITETU VINA TERAN (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985

Zugan, Jana. "UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA KVALITETU VINA TERAN." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985

Zugan, Jana. "UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA KVALITETU VINA TERAN." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985

Zugan, J. (2016). 'UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA KVALITETU VINA TERAN', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985

Zugan J. UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA KVALITETU VINA TERAN [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985

J. Zugan, "UTJECAJ AUTOHTONIH SOJEVA KVASACA NA KVALITETU VINA TERAN", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:484985

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.