Polegubić, F. (2018). IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA U MLJEKARI
TVRTKE PIK d.d. RIJEKA (Specijalistički diplomski stručni). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:481297
Polegubić, Frane. "IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA U MLJEKARI
TVRTKE PIK d.d. RIJEKA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:481297
Polegubić, Frane. "IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA U MLJEKARI
TVRTKE PIK d.d. RIJEKA." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:481297
Polegubić, F. (2018). 'IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA U MLJEKARI
TVRTKE PIK d.d. RIJEKA', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:481297
Polegubić F. IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA U MLJEKARI
TVRTKE PIK d.d. RIJEKA [Specijalistički diplomski stručni]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:481297
F. Polegubić, "IMPLEMENTACIJA HACCP SUSTAVA U MLJEKARI
TVRTKE PIK d.d. RIJEKA", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:481297