prikaz prve stranice dokumenta Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra"
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra"

Barkijević, Antonela
Veleučilište u Rijeci

Citirajte ovaj rad

Barkijević, A. (2019). Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra" (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902

Barkijević, Antonela. "Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra"." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902

Barkijević, Antonela. "Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra"." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902

Barkijević, A. (2019). 'Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra"', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 02.10.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902

Barkijević A. Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra" [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2019 [pristupljeno 02.10.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902

A. Barkijević, "Sigurnost i zaštita u procesu obrade hrane u hotelu "Alhambra"", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:386902

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.