završni rad
UTJECAJ VRSTE ALKOHOLA NA KVALITETU LIKERA OD LIMUNA - LIMONCELLA

Matea Jagar (2016)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad...

Jagar, M. (2016). UTJECAJ VRSTE ALKOHOLA NA KVALITETU LIKERA OD LIMUNA - LIMONCELLA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:028748

Jagar, Matea. "UTJECAJ VRSTE ALKOHOLA NA KVALITETU LIKERA OD LIMUNA - LIMONCELLA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:028748

Jagar, Matea. "UTJECAJ VRSTE ALKOHOLA NA KVALITETU LIKERA OD LIMUNA - LIMONCELLA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:028748

Jagar, M. (2016). 'UTJECAJ VRSTE ALKOHOLA NA KVALITETU LIKERA OD LIMUNA - LIMONCELLA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 17.06.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:028748

Jagar M. UTJECAJ VRSTE ALKOHOLA NA KVALITETU LIKERA OD LIMUNA - LIMONCELLA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 17.06.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:028748

M. Jagar, "UTJECAJ VRSTE ALKOHOLA NA KVALITETU LIKERA OD LIMUNA - LIMONCELLA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:028748