Grčić, P. (2019). Hranjive tvari za mikroorganizme kao enološka sredstva (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:300413
Grčić, Petar. "Hranjive tvari za mikroorganizme kao enološka sredstva." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:300413
Grčić, Petar. "Hranjive tvari za mikroorganizme kao enološka sredstva." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:300413
Grčić, P. (2019). 'Hranjive tvari za mikroorganizme kao enološka sredstva', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:300413
Grčić P. Hranjive tvari za mikroorganizme kao enološka sredstva [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2019 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:300413
P. Grčić, "Hranjive tvari za mikroorganizme kao enološka sredstva", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:300413