Antonić, P. (2016). NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166
Antonić, Paval. "NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166
Antonić, Paval. "NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166
Antonić, P. (2016). 'NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 11.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166
Antonić P. NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 11.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166
P. Antonić, "NE-SACCHAROMYCES KVASCI U VINARSTVU", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:546166