Perić, A. (2020). Mjere sprječavanja nastanka i širenja COVID-19 u hotelijerstvu (Specijalistički diplomski stručni). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:521994
Perić, Alen. "Mjere sprječavanja nastanka i širenja COVID-19 u hotelijerstvu." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:521994
Perić, Alen. "Mjere sprječavanja nastanka i širenja COVID-19 u hotelijerstvu." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:521994
Perić, A. (2020). 'Mjere sprječavanja nastanka i širenja COVID-19 u hotelijerstvu', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, citirano: 17.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:521994
Perić A. Mjere sprječavanja nastanka i širenja COVID-19 u hotelijerstvu [Specijalistički diplomski stručni]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2020 [pristupljeno 17.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:521994
A. Perić, "Mjere sprječavanja nastanka i širenja COVID-19 u hotelijerstvu", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:521994