Babić, P. (2020). UTJECAJ HIPEROKSIDACIJE MOŠTA NA SENZORNE
KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE (Specijalistički diplomski stručni). Poreč: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:389594
Babić, Petra. "UTJECAJ HIPEROKSIDACIJE MOŠTA NA SENZORNE
KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:389594
Babić, Petra. "UTJECAJ HIPEROKSIDACIJE MOŠTA NA SENZORNE
KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:389594
Babić, P. (2020). 'UTJECAJ HIPEROKSIDACIJE MOŠTA NA SENZORNE
KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, citirano: 29.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:389594
Babić P. UTJECAJ HIPEROKSIDACIJE MOŠTA NA SENZORNE
KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE [Specijalistički diplomski stručni]. Poreč: Veleučilište u Rijeci; 2020 [pristupljeno 29.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:389594
P. Babić, "UTJECAJ HIPEROKSIDACIJE MOŠTA NA SENZORNE
KARAKTERISTIKE VINA MALVAZIJE ISTARSKE", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, Poreč, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:389594