Brusić, D. (2016). PROVEDBA HACCP SUSTAVA NA PRIMJERU VELIKOG TRGOVAČKOG OBJEKTA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:280915
Brusić, Diana. "PROVEDBA HACCP SUSTAVA NA PRIMJERU VELIKOG TRGOVAČKOG OBJEKTA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:280915
Brusić, Diana. "PROVEDBA HACCP SUSTAVA NA PRIMJERU VELIKOG TRGOVAČKOG OBJEKTA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:280915
Brusić, D. (2016). 'PROVEDBA HACCP SUSTAVA NA PRIMJERU VELIKOG TRGOVAČKOG OBJEKTA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 20.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:280915
Brusić D. PROVEDBA HACCP SUSTAVA NA PRIMJERU VELIKOG TRGOVAČKOG OBJEKTA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2016 [pristupljeno 20.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:280915
D. Brusić, "PROVEDBA HACCP SUSTAVA NA PRIMJERU VELIKOG TRGOVAČKOG OBJEKTA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:280915