Lazzo, F. (2021). Kvaliteta ljudskih resursa u ugostiteljstvu (Specijalistički diplomski stručni). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:406088
Lazzo, Franco. "Kvaliteta ljudskih resursa u ugostiteljstvu." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:406088
Lazzo, Franco. "Kvaliteta ljudskih resursa u ugostiteljstvu." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:406088
Lazzo, F. (2021). 'Kvaliteta ljudskih resursa u ugostiteljstvu', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, citirano: 23.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:406088
Lazzo F. Kvaliteta ljudskih resursa u ugostiteljstvu [Specijalistički diplomski stručni]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2021 [pristupljeno 23.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:406088
F. Lazzo, "Kvaliteta ljudskih resursa u ugostiteljstvu", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:406088