Kraljević, E. (2023). UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859
Kraljević, Evan. "UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859
Kraljević, Evan. "UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859
Kraljević, E. (2023). 'UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859
Kraljević E. UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859
E. Kraljević, "UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859