prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)

Kraljević, Evan
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Kraljević, E. (2023). UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859

Kraljević, Evan. "UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859

Kraljević, Evan. "UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859

Kraljević, E. (2023). 'UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 28.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859

Kraljević E. UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 28.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859

E. Kraljević, "UTJECAJ DUŽINE MACERACIJE TE DODATKA TANINA NA KVALITETU VINA SORTE TERAN (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:845859

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.