Župarić, M. (2023). MOGUĆNOSTI SMANJENJA OTPADA U VINOGRADARSKOJ PROIZVODNJI (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:496605
Župarić, Marin. "MOGUĆNOSTI SMANJENJA OTPADA U VINOGRADARSKOJ PROIZVODNJI." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:496605
Župarić, Marin. "MOGUĆNOSTI SMANJENJA OTPADA U VINOGRADARSKOJ PROIZVODNJI." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:496605
Župarić, M. (2023). 'MOGUĆNOSTI SMANJENJA OTPADA U VINOGRADARSKOJ PROIZVODNJI', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 18.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:496605
Župarić M. MOGUĆNOSTI SMANJENJA OTPADA U VINOGRADARSKOJ PROIZVODNJI [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 18.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:496605
M. Župarić, "MOGUĆNOSTI SMANJENJA OTPADA U VINOGRADARSKOJ PROIZVODNJI", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:496605