Žigante, V. (2023). POSTUPAK IZRADE I KARAKTERISTIKE MACERATA KAMILICE (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:996090
Žigante, Veronika. "POSTUPAK IZRADE I KARAKTERISTIKE MACERATA KAMILICE." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:996090
Žigante, Veronika. "POSTUPAK IZRADE I KARAKTERISTIKE MACERATA KAMILICE." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:996090
Žigante, V. (2023). 'POSTUPAK IZRADE I KARAKTERISTIKE MACERATA KAMILICE', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:996090
Žigante V. POSTUPAK IZRADE I KARAKTERISTIKE MACERATA KAMILICE [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:996090
V. Žigante, "POSTUPAK IZRADE I KARAKTERISTIKE MACERATA KAMILICE", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:996090