Pristup korisnicima matične ustanove
POKAZATELJI KAKVOĆE I SENZORSKA ANALIZA ISTARSKIH MASLINOVIH ULJA
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Baić Zavada, I. (2021). POKAZATELJI KAKVOĆE I SENZORSKA ANALIZA ISTARSKIH MASLINOVIH ULJA (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:921411
Baić Zavada, Ivan. "POKAZATELJI KAKVOĆE I SENZORSKA ANALIZA ISTARSKIH MASLINOVIH ULJA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:921411
Baić Zavada, Ivan. "POKAZATELJI KAKVOĆE I SENZORSKA ANALIZA ISTARSKIH MASLINOVIH ULJA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:921411
Baić Zavada, I. (2021). 'POKAZATELJI KAKVOĆE I SENZORSKA ANALIZA ISTARSKIH MASLINOVIH ULJA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 31.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:921411
Baić Zavada I. POKAZATELJI KAKVOĆE I SENZORSKA ANALIZA ISTARSKIH MASLINOVIH ULJA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2021 [pristupljeno 31.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:921411
I. Baić Zavada, "POKAZATELJI KAKVOĆE I SENZORSKA ANALIZA ISTARSKIH MASLINOVIH ULJA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:921411
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.