Pribanić, M. (2023). PRERADA I KONZERVIRANJE MESA DIVLJAČI (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:632609
Pribanić, Mateo. "PRERADA I KONZERVIRANJE MESA DIVLJAČI." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:632609
Pribanić, Mateo. "PRERADA I KONZERVIRANJE MESA DIVLJAČI." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:632609
Pribanić, M. (2023). 'PRERADA I KONZERVIRANJE MESA DIVLJAČI', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:632609
Pribanić M. PRERADA I KONZERVIRANJE MESA DIVLJAČI [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:632609
M. Pribanić, "PRERADA I KONZERVIRANJE MESA DIVLJAČI", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:632609