Pristup korisnicima matične ustanove
Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda
Veleučilište u Rijeci
APA 6th Edition Kukuljan, T. (2023). Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966
MLA 8th Edition Kukuljan, Tijana. "Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966
Chicago 17th Edition Kukuljan, Tijana. "Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966
Harvard Kukuljan, T. (2023). 'Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966
Vancouver Kukuljan T. Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2023 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966
IEEE T. Kukuljan, "Učestalost konzumacije sušenih mesnih proizvoda", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:633966
Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.
Podaci o radu