Kremer, S. (2024). Sigurnost proizvodnje mesa i mesnih prerađevina u trgovačkom društvu Belje (Specijalistički diplomski stručni). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:063301
Kremer, Sara. "Sigurnost proizvodnje mesa i mesnih prerađevina u trgovačkom društvu Belje." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:063301
Kremer, Sara. "Sigurnost proizvodnje mesa i mesnih prerađevina u trgovačkom društvu Belje." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:063301
Kremer, S. (2024). 'Sigurnost proizvodnje mesa i mesnih prerađevina u trgovačkom društvu Belje', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, citirano: 24.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:063301
Kremer S. Sigurnost proizvodnje mesa i mesnih prerađevina u trgovačkom društvu Belje [Specijalistički diplomski stručni]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2024 [pristupljeno 24.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:063301
S. Kremer, "Sigurnost proizvodnje mesa i mesnih prerađevina u trgovačkom društvu Belje", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:063301