Nađ, A. (2024). Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669
Nađ, Anamaria. "Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669
Nađ, Anamaria. "Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669
Nađ, A. (2024). 'Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669
Nađ A. Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669
A. Nađ, "Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669