prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera

Nađ, Anamaria
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Nađ, A. (2024). Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669

Nađ, Anamaria. "Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669

Nađ, Anamaria. "Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669

Nađ, A. (2024). 'Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669

Nađ A. Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2024 [pristupljeno 19.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669

A. Nađ, "Tehnologija proizvodnje i senzorna analiza likera", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:812669

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.