Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA

Lucia Benčić (2017)
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel
Citirajte ovaj rad

Benčić, L. (2017). UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054

Benčić, Lucia. "UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054

Benčić, Lucia. "UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054

Benčić, L. (2017). 'UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054

Benčić L. UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054

L. Benčić, "UTJECAJ SORTE KRUŠKE I DULJINE ODLEŽAVANJA NA KVALITETU LIKERA OD KRUŠKE I MEDA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:790054