Španić, L. (2019). Planirana sigurnost i zaštita u proizvodnom procesu pripreme hrane u restoranu (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:667050
Španić, Linda. "Planirana sigurnost i zaštita u proizvodnom procesu pripreme hrane u restoranu." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:667050
Španić, Linda. "Planirana sigurnost i zaštita u proizvodnom procesu pripreme hrane u restoranu." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:667050
Španić, L. (2019). 'Planirana sigurnost i zaštita u proizvodnom procesu pripreme hrane u restoranu', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:667050
Španić L. Planirana sigurnost i zaštita u proizvodnom procesu pripreme hrane u restoranu [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2019 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:667050
L. Španić, "Planirana sigurnost i zaštita u proizvodnom procesu pripreme hrane u restoranu", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:667050