završni rad
Utjecaj nakupljanja šećera na razvoj aromatskog potencijala sorte Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)

Nežić, Goran
Veleučilište u Rijeci

Citirajte ovaj rad

Nežić, G. (2019). Utjecaj nakupljanja šećera na razvoj aromatskog potencijala sorte Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:781896

Nežić, Goran. "Utjecaj nakupljanja šećera na razvoj aromatskog potencijala sorte Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:781896

Nežić, Goran. "Utjecaj nakupljanja šećera na razvoj aromatskog potencijala sorte Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:781896

Nežić, G. (2019). 'Utjecaj nakupljanja šećera na razvoj aromatskog potencijala sorte Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 20.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:781896

Nežić G. Utjecaj nakupljanja šećera na razvoj aromatskog potencijala sorte Malvazija istarska (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2019 [pristupljeno 20.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:781896

G. Nežić, "Utjecaj nakupljanja šećera na razvoj aromatskog potencijala sorte Malvazija istarska (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:781896

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.